Knut

A Berlini Állatkert népszerű jegesmedvéje volt, akit születése után anyja eltaszította magától, így gondozója nevelete fel. Hamar a látogatók kedvence lett, magazinok címlapjára került, filmben is szerepelt, majd később az állatkert jelképévé is vált. 2011-ben, 4 éves korában váratlanul, a látogatók szeme láttára a vízbe esett és agyvelőgyulladás okozta görcsök miatt megfulladt. Knut emlékére Németországban érmet bocsátottak ki és bronzszobrot is állítottak.

• Elolvasom •

Mosható vattakocka

A mosható vatta”kockák” remek alternítái az egyszer használható, eldobható vattakorongoknak. Használhatjuk őket sminklemosáshoz, vagy akár arctisztításhoz is. Az egyik oldaluk újra felhasznált anyagból készült, melyek mindegyike 100% pamut, a másik oldaluk pedig frottír, vagy plüss. 
Négy féle kollekcióban érhető el, melyek színek szerint vannak felosztva: Knut-kék, Mingo-rózsaszín, Koko-fekete, George-zöld. Mindegyik kollekció egy-egy állatról kapta a nevét, melyeknek a részletesebb leírását az adott terméknél olvashatjátok el.
Mindegyik vatta”kockát” környezetbarát, természetes összetevőket tartalmazó mosóporral mostuk át, illatanyag mentesen. Használata után érdemes meleg vízzel és szappannal kiöblíteni, majd szárítóra, vagy radiátorra tenni. Mosógépben 30 fokon mosható, ajánlott mosózsákba tenni őket.

Az egyes termékek limitált számban elérhetők, mivel a hozzájuk szükséges újra felhasznált anyagok folyamatosan változnak. Tehát előfordulhat, hogy mondjuk két Knut kollekció részben különböző mintájú “vattakockát” fog tartalmazni.

• Elolvasom •