A POPPY PODS frissentartó kenyeres zsák hulladékmentes tárolást tesz lehetővé, segít csökkenteni az ételpazarlást és ezáltal a pénztárcánkat is kíméli. 

Hogy hogyan? Mutatjuk!

hulladékmentes

mindegyik frissentartó kenyeres zsák mosható, évekig használható, tökéletes megoldás a nejlon zacskó helyett 

csökkenti az ételpazarlást

a belső anyagnak köszönhetően a kenyér nem szárad ki és nem is pállik be, így nem végzi a szemétben

pénztárcabarát

a növekvő élelmiszerárak miatt még fontosabb a helyes tárolás, hiszen minden kidobott kenyér kidobott pénz is 

Miért jó még
a kenyeres zsák?

A szorosan bekötött kenyeres zsákban napokig friss marad a becsomagolt pékáru, hiszen a bélés anyag és a külső pamutvászon pont annyi levegőt ereszt át, hogy a kenyér nedvességét megtartsa, de ne tudjon bepállani.

A belső anyagnak köszönhetően a kenyér kiszáradása sem fenyeget, ellenben a papírzacskóban, vagy az egy rétegű vászonzsákban tárolt pékáruval szemben.

A kenyeres zsák akár pár hónap alatt is visszahozhatja az árát,  használatával pedig megkíméled a környezeted és a pénztárcád is.

A POPPY PODS kenyeres zsák a konyhád éke is lehet, hiszen a négy féle designból tuti megtalálod a hozzád leginkább illőt.

Previous slide
Next slide

Válaszd ki a konyhádhoz legjobban passzoló kenyeres zsákot!

Akiknek már ott a kenyeres zsák a konyhájában

Anna
Tovább olvasom
A poppy pods kenyértartó zsákja igazi ‘game-changer’ a frissen tartásban. Nemcsak szuperül néz ki akár a konyhapulton, akár a kamra polcán, de napok után is ‘pékség állaga’ van a finom kenyérnek, zsemlének, amikor előszedem őket a zsákból. 🙂
Niki
Tovább olvasom
Egyszerűen imádom! Még pár nap elteltével is friss marad benne a kovászos kenyér. ☺️
Betti
Tovább olvasom
Már megszokottá vált a kis háztartásunkban, hogy minden vásárlásra, piacozásra magunkkal visszük szinte minden Poppy Pods dolgunkat. Az egyik kedvencünk a kenyérzsák, ami nemcsak csodaszép, de már vásárláskor is hasznát vesszük. Mindig ebbe kérjük a nagyobb péksüteményeket, és aztán otthon is ebben tartjuk őket. Minden szép friss és finom marad benne, pedig előfordul, hogy napokig vár elfogyasztásra 1-1 péksüti. Így mint minden Poppy termék segít minket abban, hogy amennyire csak lehet, keveset pazaroljunk. Ajándékba is sok-sok szerettünket megleptük már vele, és ők is hasonlóan rajongói lettek 🙂
Balázs
Tovább olvasom
Használjuk már egy jó ideje, nagyon könnyű a tisztítása, az egész család szereti.
Zita
Tovább olvasom
Elégedett vagyok a kenyeres zsákkal, mert a frissentartás mellett a külső megjelenése is kifogástalan. Jó minőségű alapanyagból készült, igényes kivitelezéssel. Ajánlom azoknak is, akik számára fontos a környezet megóvása és a zero waste fogalma.
Klári
Tovább olvasom
Mivel mindenki lusta a családban, ezért szinte sosem kötjük be rendesen a zsákot, de így is napokig friss marad benne a kenyér!
Bea - Bedő Pékség
Tovább olvasom
Pékségbe jövet-menet, POPPY PODS kenyérzsák,amely a nyerő lehet! A kenyértartás új dimenziója, Pékáru nincs többé kidobandója. Felejtős az egyszerhasználatos nylon vagy papírzsák Helyette itt a környezettudatos POPPY PODS kenyérzsák. Mosható,zárható Zsemlyének és kiflinek kiváló.🥐🥨🥯🍪
Kinga
Tovább olvasom
Magamnak rendeltem először, de annyira imádom, hogy anyukámnak, a sógornőmnek és a mamámnak is rendeltem egyet-egyet karácsonyra. 😍
Edit
Tovább olvasom
Az egyre emelkedő árak miatt az az egyetlen mód arra, hogy ne kelljen sok pénzt otthagynom a boltban, ha be sem megyek. Ezért hetente egyszer, max kétszer veszek pékárut is. A papírzacskóban hazahozott kiflit, péksüteményt, kenyeret korábban nejlonba tettem, hogy ne száradjon ki, viszont pár nap alatt bepenészedett. Amióta a Poppy Pods kenyérzsákot használom frissen maradnak a péksütemények és a kenyér. Kiránduláshoz szendvicseket teszek bele, úgy teszem a hátizsákba. Szeretem hogy könnyű tisztítani. És közben a környezetet is óvom a magam módján.
Előző
Következő

A fürdőszobádat is hulladékmentesítenéd?

A POPPY PODS mosható vattakorongok tökéletes hulladékmentes alternatívái az egyszer használatos, eldobható vattakorongoknak. Egy csomagban öt darab vattakorongot találsz, melyek moshatók, sőt folttisztító is haszálható hozzájuk. Jelenleg kétféle színben érhető el: Mingo – rózsaszín, Knut – kék.

Az újrahasznosítás jegyében a mosható vattakorong egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Ebből adódóan a termékek mintája csomagonként szinte mindig más és más.  A mintás oldal 100% pamutból, a másik frottírból készült.

A POPPY PODS neszeszer szintén 100% pamut alapanyagú és nyáron akár kis táskaként is hordhatod, hiszen a legfontosabb dolgok beleférnek.