poppy-pods-karacsony

Zero waste karácsonyi ajándék a Poppy Pods-tól. Termékeinkkel segítünk neked, hogy idén különleges, hasznos és környezetbarát ajándékot adhass szeretteidnek!

Anyukáknak, nagymamáknak, háziasszonyoknak tökéletes ajándék lehet a frissentartó kenyeres zsák, hiszen hulladékmentes tárolást tesz lehetővé, segít csökkenteni az ételpazarlást és ezáltal a pénztárcánkat is kíméli. Négy féle színben érhető el, így tuti, hogy megtalálod a konyhához leginkább passzolót!

Ha igazán csajos ajándékot keresel, akkor válaszd mosható vattakorongjaink egyikét. Tavaly hatalmas sikere volt a piros vattakorongoknak, így azok idén is visszatértek. A kék színvilágú Knut vattakorong csomag kapott egy norvég mintás darabot, a rózsaszín Mingo pedig tökéletes választás lehet azoknak, akik az igazán csajos dolgokat szeretik. A vattakorongokon kívül sokféle scrunchiet is találsz, aminek biztosan minden lány örülni fog!

Olyan ajándékot keresel, ami ideális választás egy olyan személynek, aki sokat túrázik, vagy suliba, munkahelyre mindig viszi magával a szendvicsét? Akkor mindenképp nézd meg szendvics csomagoló szalvétáinkat és a snack bageket! Mindegyik frissentartó belső anyaggal készült, így a nap végén is pont olyan jól fog esni elfogyasztani a becsomagolt uzsonnát.

zero waste frissentartó kenyereszsák

A POPPY PODS frissentartó kenyeres zsáknak minden háziasszony örülne, hiszen hulladékmentes tárolást tesz lehetővé, segít csökkenteni az ételpazarlást és ezáltal a pénztárcánkat is kíméli.
4 féle színben kapható!

mosható vattakorong csomag

A mosható vattakorong tökéletes alternatívája az eldobható, egyszer használatos vattakorongoknak. Az újrahasznosítás jegyében a vattakockák egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Egy csomagban 5 db található.

zero waste csomagolók

A szendvics csomagoló szalvéták és a snack bagek a belső anyagnak köszönhetően frissen tartják a becsomagolt szendvicset, pékárut, nasit. Tisztásuk egyszerű, évekig hű társak lesznek a túrázásokon, az iskolában, vagy a munkahelyen.

scrunchiek

A hajgumik tökéletes kiegészítői lehetnek az ünnepi outfiteknek. Két féle méretben és megannyi színváltozatban találod meg őket. Egy scrunchienak tuti, hogy minden lány örülne!

Miért jó választás a zero waste karácsonyi ajándék?

Ne feledd, a zero waste karácsonyi ajándék nem csak a környezetet kíméli, hanem hosszú távon a pénztárcát is! Frissentartó belső anyaggal rendelkező termékeinkkel csökkentheted a kidobott étel mennyiségét, mosható vattakorongjainkkal pedig évente kb. 2000 eldobható vattakorongtól mentheted meg a Földet!