zero waste karácsonyi ajándék

Zero waste karácsonyi ajándék ötletek a POPPY PODS-tól. Az idei hulladékmentes karácsonyi kiadásban visszatértek a piros mosható vattakorongok, megújultak a scrunchiek, illetve a kenyeres zsák is téli megjelenést kapott.

Idén inkább a havas, jeges, bekuckózós téli hangulatot szerettük volna elhozni, ezért a frissentartó kenyeres zsák, illetve az egyik scrunchie kék-fehér szín összeállításban készült, amikről nekünk az albakokon megjelenő jégvirágok jutnak eszünkbe. A másik két hajgumi színeiről pedig a fagyöngyre és a vastag kötött pulcsikra asszociálhatunk.

A mosható vattakorongok a tavalyi évhez hasonlóan piros színben készültek, hiszen az előző évben is rendkívül népszerűek voltak.

Miért is lehet szuper választás egy POPPY PODS zero waste karácsonyi ajándék?
A frissen tartó kenyeres zsáknak minden háziasszony örülne, hiszen a belső PUL anyagnak köszönhetően frissen tartják a kenyeret, illetve a pékárut, sőt a konyha ékei is lehetnek.
A scrunchiek ismét nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen kortól függetlenül minden outfithez remekül passzolnak. A karácsonyi hajgumik tökéletes kiegészítői lehetnek az ünnepi szetteknek.
A mosható vattakorongok pedig tökéletes hulladékmentes alternatívái az egyszer használatos, eldobható vattakorongoknak.

Idén te is válassz különleges, hasznos, környezetbarát ajándékot szeretteidnek!