A POPPY PODS Bali frissentartó kenyeres zsák amellett, hogy a belső PUL anyagnak köszönhetően frissen tartja a kenyeret, illetve a pékárut, a konyha éke is lehet. Mint minden termékünknél, itt is nagy hangsúlyt fektettünk a tökéletes anyag kiválasztására. A BALI kenyérzsák színvilága remekül passzol a modern és a skandináv stílusú konyhákhoz. Ha ez a sötétebb tónus nem a te stílusod, akkor IDE kattintva megtekintheted a többi mintát!

Miért jó a Bali frissentartó kenyeres zsák?
A szorosan bekötött kenyeres zsákban napokig friss marad a becsomagolt pékáru, hiszen a bélés anyag és a külső pamutvászon pont annyi levegőt ereszt át, hogy a kenyér nedvességét megtartsa, de ne tudjon bepállani. A belső anyagnak köszönhetően a kenyér kiszáradása sem fenyeget, ellenben a papírzacskóban, vagy az egy rétegű vászonzsákban tárolt pékáruval szemben. A kenyeres zsák akár pár hónap alatt is visszahozhatja az árát,  használatával pedig megkíméled a környezeted és a pénztárcád is.

A kenyeres zsák előnyei:
Hulladékmentes – mindegyik frissentartó kenyeres zsák mosható, belső anyaga vizes ruhával könnyedén tisztítható, évekig használható, tökéletes megoldás a nejlon zacskó helyett.
Csökkenti az ételpazarlást – a belső anyagnak köszönhetően a kenyér nem szárad ki és nem is pállik be, így nem végzi a szemétben.
Pénztárcabarát – a növekvő élelmiszerárak miatt még fontosabb a helyes tárolás, hiszen minden kidobott kenyér kidobott pénz is.

Fontos, hogy amennyire csak lehet, nyomd ki belőle a levegőt és szorosan kösd be a zsákot, hiszen így marad puha benne a pékáru! Bekötheted úgy is, ahogy a képen látható, de akár úgy is, mint egy zsákot. Attól függően, hogy hogyan fér el benne a becsomagolt pékáru.

Mérete: 34 cm széles, 38 cm magas, plusz 10 cm talprész.
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország.
Anyaga: mintás oldala 100 % pamut, fehér oldala PUL.
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet.
A pamut anyag a bélés kihúzásával alacsony hőfokon vasalható. Ügyelj arra, hogy a PUL anyagot ne érje a vasaló!

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

bali frissentartó kenyeres zsák

6.950Ft

8 készleten