A bambusz szívószál tökéletes hulladékmentes alternatívája az egyszer használatos műanyag és papír szívószálaknak. Miért válts bambusz szívószálra? Mert a bambusz szívószálat többször használhatod, ha egyszer pedig mégis úgy döntenél, hogy lecseréled, akkor sem terheled vele a környezetet, hiszen 100%-ban lebomlik. A bambusz komposztálható, így ha esetleg van otthon komposztod, az a legjobb választás, ha oda kerül. Ezzel szemben egy átlagos szívószál használati ideje körülbelül 20 perc, míg lebomlási ideje 500 év. Ezeknek a nagy része sajnos az óceánokban köt ki, melyek az állatokra is veszélyt jelentenek.

A csomag tartalma:
• 4 db bambusz szívószál
• 1 db tisztító kefe
+ ajándék tartózsák, a Jáva kenyeres zsák maradék anyagából.

Szívószálak
mérete: 20 cm
származási helye: Ázsia
tisztítása: Mosogatószeres vízzel, a tisztítókefe segítségével. Mosogatógépben való tisztítása nem ajánlott!

Tartózsák származási helye: Magyarország

A szívószálakat használhatod baráti összejövetelekkor, gyümölcsléhez, koktélokhoz, smoothiekhoz, vagy akár a jeges kávédat is elszürcsölgetheted vele. A Poppy Pods szívószál szett tökéletes társad lehet a kirándulásokon is, sőt a túra szetted kiegészítheted egy olajzöld, vagy egy trópusi leveles szendvics csomagoló szalvétával.

Tudtad? A bambusz az egyik leggyorsabban növő növény a világon, egy nap alatt akár 90 centimétert is nőhet, remek tulajdonsága méh, hogy 30 %-kal több oxigént termel és lényegesen több szén-dioxidot vesz fel, mint más növények. Ezáltal pedig nagy mértékben hozzájárul a levegő tisztításához.

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.
Egységár:
szívószál: 650 Ft/db
tisztító kefe: 350 Ft

bambusz szívószál

2.950Ft

7 készleten