A Poppy Pods barcelona zsepitartó tökéletes hulladékmentes alternatíva a tízes csomagolású zsebkendők helyett. Egyszerűen csak megveszed a 100db-os kiszerelést és belepakolsz a tartóba annyit, amennyit vinni szeretnél magaddal. Mi papír dobozos újrahasznosított zsebkendőt használunk, amiket egyszerűen csak 4 részben összehajtunk, így teljesen műanyagmentes marad a zsepihasználat.

A BARCELONA zsepitartó anyaga ismerős lehet, hiszen a neszeszer is ebből készült, így nagyon szuper szettet tudnak együtt alkotni. A megmaradt kisebb anyagokat mindenképp fel szerettük volna használni, így most a zsepitartó készült ebből a gyönyörű  anyagból. A zsepitartó fém patenttal záródik, ami az első pár használatkor szorosabb lehet, ezért kérjük óvatosan nyisd ki! A barcelonán kívül még két fajta zsepitartó készült, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzolót. A BORNEÓ zsepitartó és a a LISSZABON zsepitartó is egy korábbi kenyeres zsák megmaradt anyagából készült.

Termékek jellemzői

Mérete: kb. 14,5×7,5 cm
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut, fém patent
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

barcelona zsepitartó

2.990Ft

8 készleten