Pamut zero waste bevásárló zsák szett a nejlon zacskó helyett, amely pékáruk vásárláshoz ajánlott. A zsákok elején található hálós anyag lehetővé teszi, hogy látszódjon benne a vásárolt termék. Viszont a pamut hátoldal és alsó rész miatt nem potyog ki a morzsa, illetve a pékáru közvetlenül nem érintkezik semmivel. Természetesen zöldségekhez és gyümölcsökhöz is használható, viszont kimondottan erre a célra készítettük a másik fajta zero waste bevásárló zsák szettet: bevásárló zsák szett – zöldséghez, gyümölcshöz

A csomag két darab zsákot tartalmaz, az egyik kék, a másik pedig nyers vászon pamuttal készült.

A bevásárló zsákok mivel egyrétegű pamutvászonból, illetve hálós anyagból készültek, nem tartják frissen a pékárut, így használatukat főképp a bevásárláshoz ajánljuk. Otthoni tárolásra válaszd a POPPY PODS frissentartó kenyeres zsákok egyikét. Ha a konyhádhoz inkább a vintage, rusztikus stílus illik, a jáva kenyeres zsákot ajánljuk, ha pedig a modernebb stílus áll hozzád közel, a borneó lesz a tökéletes választás!

Mérete: kb. 25×32 cm (6-7 nagyobb zsemle belefér)
Kézzel, kis példányszámban készült
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.
Egységár: 1.125 Ft/db

bevásárló zsák szett – pékáruhoz

2.250Ft

5 készleten