A Knut mosható vattakorong tökéletes alternatívája az eldobható, egyszer használatos vattakorongoknak. Az újrahasznosítás jegyében a vattakockák egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Ebből adódóan a termékek mintája csomagonként szinte mindig más és más.  A mintás oldal 100% pamutból, a másik pedig fehér frottírból készült.

A karácsonyi kiadásban sötétebb tónusú anyagokat találsz, illetve bekerült egy norvég mintás vattakorong is a csomagba! A karácsonyi kiadás limitált számban érhető el!

A Knut mosható vattakorong csomag 5 darabot tartalmaz és a színvilága kék. Ha a stílusodhoz inkább a csajosabb, rózsaszínes színek illenek, a Mingo vattakorong szettet tudjuk ajánlani.

A nap végi sminklemosáshoz tapasztalataink szerint 1-2 darab vattakocka elegendő. Használat után érdemes beszappanozni, átdörzsölni és amíg letusolsz, kicsit langyos vízben áztatni. Mosógépben 30 fokon mosható, makacs szennyeződés esetén használhatsz hozzá folttisztítót!

És, hogy miért választ a POPPY PODS mosható vattakorongot az eldobható helyett? Mert a konyha után a fürdőszoba a második olyan területe a háztartásnak, ahonnan a legtöbb hulladék kerül ki. Például, ha naponta 5 darab vattakorongot használsz el, akkor egy év alatt majdnem 2000 db vattakorong végzi szemétként.

Tárolásukhoz két féle kézzel készült horgolt kosár közül választhatsz, amelyekbe egy-egy csomag vattakocka fér bele. A kosarak alapanyaga szintén 100% pamut, illetve fa.

Knut

A Berlini Állatkert népszerű jegesmedvéje volt, akit születése után anyja eltaszította magától, így gondozója nevelete fel. Hamar a látogatók kedvence lett, magazinok címlapjára került, filmben is szerepelt, majd később az állatkert jelképévé is vált. 2011-ben, 4 éves korában váratlanul, a látogatók szeme láttára a vízbe esett és agyvelőgyulladás okozta görcsök miatt megfulladt. Knut emlékére Németországban érmet bocsátottak ki és bronzszobrot is állítottak.

Mérete: kb. 6,5cm
5db/csomag
Használat előtt mindenképpen mosd ki!
Kézzel, kis példányszámban készült
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet
Alacsony hőfokon, gőzzel vasalható

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.
Egységár: 670 Ft/db

knut mosható vattakorong

3.350Ft

9 készleten