5db/csomag + ajándék tartózsák

Az újrahasznosítás jegyében a vattakockák egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Ebből adódóan a termékek mintája zsákonként szinte mindig más és más. A mintás oldal 100% pamutból, a másik frottírból készült, a tartó zsák pedig pamutvászonból.

A nap végi sminklemosáshoz tapasztalataink szerint 1-2 darab vattakocka elegendő. Használat után érdemes beszappanozni, átdörzsölni és amíg letusolsz, kicsit langyos vízben áztatni. Mosógépben 30 fokon mosható, makacs szennyeződés esetén használhatsz hozzá folttisztítót!

Knut
A Berlini Állatkert népszerű jegesmedvéje volt, akit születése után anyja eltaszította magától, így gondozója nevelete fel. Hamar a látogatók kedvence lett, magazinok címlapjára került, filmben is szerepelt, majd később az állatkert jelképévé is vált. 2011-ben, 4 éves korában váratlanul, a látogatók szeme láttára a vízbe esett és agyvelőgyulladás okozta görcsök miatt megfulladt. Knut emlékére Németországban érmet bocsátottak ki és bronzszobrot is állítottak.

Mérete: kb. 7,5cm
Használat előtt mindenképpen mosd ki!
Kézzel, kis példányszámban készült
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet
alacsony hőfokon, gőzzel vasalható

 

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

vattakocka - knut

2.000Ft

SUMMER SALE

30%

kedvezmény

a nyári limitált kiadású poppy pods termékekre

részletekért kattints ide!