A Poppy Pods lisszabon zero waste zsepitartó tökéletes hulladékmentes alternatíva a tízes csomagolású zsebkendők helyett. Egyszerűen csak megveszed a 100db-os kiszerelést és belepakolsz a tartóba annyit, amennyit vinni szeretnél magaddal. Mi papír dobozos újrahasznosított zsebkendőt használunk, amiket egyszerűen csak 4 részben összehajtunk, így teljesen műanyagmentes marad a zsepihasználat.
A LISSZABON zsepitartó anyaga ismerős lehet, hiszen korábban az egyik legnépszerűbb kenyeres zsák készült belőle. A megmaradt kisebb anyagokat mindenképp fel szerettük volna használni, így most a zsepitartó készült ebből a gyönyörű leveles anyagból. A zsepitartó fém patenttal záródik, ami az első pár használatkor szorosabb lehet, ezért kérjük óvatosan nyisd ki! A lisszabonon kívül még két fajta zsepitartó készült, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzolót. A BORNEÓ zsepitartó is egy korábbi kenyeres zsák megmaradt anyagából készült, a BARCELONA zsepitartó pedig akár szettben is tökéletes lehet a neszeszerrel.

Termékek jellemzői

Mérete: kb. 14,5×7,5 cm
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut, fém patent 30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet
A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.
Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

lisszabon zero waste zsepitartó

2.990Ft

5 készleten