5db/csomag

Az újrahasznosítás jegyében a vattakockák egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Ebből adódóan a termékek mintája csomagonként szinte mindig más és más.  A mintás oldal 100% pamutból, a másik frottírból készült.

A nap végi sminklemosáshoz tapasztalataink szerint 1-2 darab vattakocka elegendő. Használat után érdemes beszappanozni, átdörzsölni és amíg letusolsz, kicsit langyos vízben áztatni. Mosógépben 30 fokon mosható, makacs szennyeződés esetén használhatsz hozzá folttisztítót!

Mingo
A Fővárosi Állat-és Növénykert rózsás flamingója, akit egy évre akár örökbe is fogadhatunk. Természetesen az örökbefogadás csak jelképes, viszont az ehhez szükséges összeggel (minimum 10.000 Ft) az állatkert lakóit támogathatjuk. A befizetett támogatások egy közös “kalapba” kerülnek és az alapítvány célkitűzéseivel megegyező költségek fedezésére használják fel (elsősorban az állatok életkörülményeinek javítása, gyógyszerek beszerzése, egészségmegőrzés).

Mérete: kb. 6,5cm
Használat előtt mindenképpen mosd ki!
Kézzel, kis példányszámban készült
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet
alacsony hőfokon, gőzzel vasalható

 

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

vattakocka - mingo

2.390Ft

kapcsolódó termékek