A zero waste olajzöld szendvics csomagoló szalvéta kiválóan alkalmas szendvicsek, péksütemények csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt szendvics, nem szükséges pluszban zacskóba tenni és nincs több vajba beleragadt szalvéta sem! Tisztítása is végtelenül egyszerű, ha a külső pamut anyag nem lett koszos, egyszerűen csak töröld át a belső anyagot nedves ruhával!

Az olajzöld szendvics csomagoló szalvéta ideális választás lehet bárkinek, aki kedveli az egyszínű, visszafogottabb, minta nélküli darabokat. Bátran választhatod fiúknak és férfiaknak is, hiszen az olajzöld és a világoskék színek abszolút uniszex árnyalatok. Ha azonban csajosabb verziót szeretnél, akkor válaszd a trópusi leveles szendvics csomagoló szalvétát!

Miért jó a szendvics csomagoló szalvéta?
Frissen tartja a szendvicset, vagy a péksütit; nincs több alufólia, folpack, papírszalvéta; belső fele vizes ruhával könnyedén tisztítható; mosható; viheted suliba, munkahelyre, kirándulni; kívül pamut, belül PUL anyag

Mérete: kb. 34×34 cm
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: mintás oldala 100 % pamut, fehér oldala PUL
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet.
A pamut oldalon alacsony hőfokon vasalható, a laminált oldalát soha ne vasald!

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

olajzöld szendvics csomagoló szalvéta

3.750Ft

Elfogyott

kapcsolódó termékek