A zero waste sárga frissentartó snack bag kiválóan alkalmas kekszek, kisebb szendvicsek, kisebb péksütik, ropi és egyéb nassolnivaló csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt nasi és nem szükséges pluszban zacskóba tenni! Tisztítása is végtelenül egyszerű, ha a külső pamut anyag nem lett koszos, egyszerűen csak töröld át a belső anyagot nedves ruhával!

A snack bag kétféle színben elérhető, egyik ez a sárga frissentartó snack bag, a másik pedig a fehér alapon virág mintás.

Miért jó a snack bag?
Frissen tartja a kekszet, ropit, nasit; nem potyog ki belőle még a mogyoró sem; belső fele vizes ruhával könnyedén tisztítható; mosható; viheted suliba, munkahelyre, kirándulni; kívül pamut, belül PUL anyag

Mérete: kb. 15×15 cm
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: mintás oldala 100 % pamut, fehér oldala PUL
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet.
A pamut oldalon alacsony hőfokon vasalható, a laminált oldalát soha ne vasald!

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.

sárga frissentartó snack bag

3.850Ft

10 készleten