Hello tavaszi tulipános scrunchie! Emlékszel még a ’90-es évek divatjának egyik meghatározó darabjára? Most visszatért, és talán még népszerűbb, mint 20-30 évvel ezelőtt.

A scrunchiek szezonálisan megújuló termékeink, a tavaszi limitált kiadás darabja ez a gyönyörű tulipán mintás hajgumi! Ha inspirációra van szükséged, hogy hogyan is hordd, nézd meg újra a korszak sorozatait!

Használat: ajánlott egy erősebb hajgumival összekötni a hajat, a terméket pedig díszhajgumiként a copfra tenni. Tapasztalataink szerint a copfon egyszer meg lehet tekerni a scrunchiet, illetve kevésbé töri meg a hajat, mint egy sima hajgumi.

Ha nem éred be a tavaszi tulipános scrunchie-val, nézd meg tavaszi szettünket, amiben a hajgumi mellett egy cipzáras kis táskát és egy vászontáskát is találsz!

Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut, belül gumi
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

tavaszi tulipános scrunchie

1.150Ft

13 készleten

kapcsolódó termékek