A POPPY PODS téli frissentartó kenyeres zsák amellett, hogy a belső PUL anyagnak köszönhetően frissen tartja a kenyeret, illetve a pékárut, a konyha éke is lehet. Mint minden termékünknél, itt is nagy hangsúlyt fektettünk a tökéletes anyag kiválasztására. A téli kenyérzsák színvilága a jeges tájat idézi, remekül passzol a modernebb és a rusztikus konyhákhoz is. Ha a kék szín nem áll hozzá közel, nézd meg Borneó és Jáva termékeinket!

Miért jó a téli frissentartó kenyeres zsák?
Nem szárad ki benne a kenyér, zsemle, kifli; nem kell nejlon zacskóban tárolnod a pékárut; hulladékmentes; belső fele vizes ruhával könnyedén tisztítható; mosható; kívül pamut, belül PUL anyag.

Fontos, hogy amennyire csak lehet, nyomd ki belőle a levegőt és szorosan kösd be a zsákot, hiszen így marad puha benne a pékáru!

Mérete: 34 cm széles, 38 cm magas, plusz 12 cm talprész.
Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország.
Anyaga: mintás oldala 100 % pamut, fehér oldala PUL.
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet.
A pamut anyag a bélés kihúzásával alacsony hőfokon vasalható. Ügyelj arra, hogy a PUL anyagot ne érje a vasaló!

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

téli frissentartó kenyeres zsák

4.950Ft

Elfogyott

kapcsolódó termékek