A tulipános szett tartalma: VÁSZONTÁSKA, CIPZÁRAS KIS TÁSKA, SCRUNCHIE. Mindhárom termék ugyanabból a gyönyörű tulipán mintás vastag pamutvászonból készült. A szett tervezése során is fontos volt számunkra, hogy csak minőségi és stílusos anyagot használjunk. A tulipán mintás pamutvászon anyag igazán különleges és vastagságának köszönhetően jobb tartása van, mint a hagyományos vékony vászonnak.

Vászontáska

Legyen szó egy sima hétköznapról, piacozásról, vagy egy tavaszi városnézésről, egy vászontáska mindig jól jöhet! Méretének köszönhetően belefér a laptopod, és egypár füzet is, így akár suliba is viheted.

Mérete: kb. 40 cm magas, 37 cm széles

Cipzáras kis táska

Bőven belefér a telefonod és az irataid, sőt akár még a kulcsod is, így egy belső táskaként funkcionálhat a vászontáskán belül. Természetesen külön kis táskaként is használhatod, sőt, még neszeszerként is.

Méretének és kialakításának köszönhetően könnyen elfér a táskádban, vagy akár a bőröndödben is, ha utazol valahova. Tárolhatod benne az utazós fürdőszobai szettedet, a mosható vattakorongokat, vagy akár a sminkeket is.

Mérete: kb. 24×14 cm

Scrunchie

A scrunchiek kis darabszámban készülnek, úgyhogy minél előbb csapj le rá, nehogy lemaradj! Ha pedig inspirációra van szükséged, hogy hogyan is hordd, nézd meg újra a korszak sorozatait!

Használat: ajánlott egy erősebb hajgumival összekötni a hajat, a terméket pedig díszhajgumiként a copfra tenni. Tapasztalataink szerint a copfon egyszer meg lehet tekerni a scrunchiet, illetve kevésbé töri meg a hajat, mint egy sima hajgumi.

Termékek jellemzői

Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut, a scrunchieban gumi található
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.
Egységár:
vászontáska: 3.650 Ft
neszeszer: 3.250 Ft
scrunchie: 1.250 Ft

tulipános szett

8.150Ft

Elfogyott