A tulipános tavaszi szett tartalma: VÁSZONTÁSKA, CIPZÁRAS KIS TÁSKA, SCRUNCHIE. Mindhárom termék ugyanabból a gyönyörű tulipán mintás vastag pamutvászonból készült. A szett tervezése során is fontos volt számunkra, hogy csak minőségi és stílusos anyagot használjunk. A tulipán mintás pamutvászon anyag igazán különleges és vastagságának köszönhetően jobb tartása van, mint a hagyományos vékony vászonnak.

Vászontáska

Legyen szó egy sima hétköznapról, piacozásról, vagy egy tavaszi városnézésről, egy vászontáska mindig jól jöhet! Méretének köszönhetően belefér a laptopod, és egypár füzet is, így akár suliba is viheted.

Mérete: kb. 40 cm magas, 37 cm széles

Cipzáras kis táska

Bőven belefér a telefonod és az irataid, sőt akár még a kulcsod is, így egy belső táskaként funkcionálhat a vászontáskán belül. Természetesen külön kis táskaként is használhatod, sőt, még neszeszerként is.

Méretének és kialakításának köszönhetően könnyen elfér a táskádban, vagy akár a bőröndödben is, ha utazol valahova. Tárolhatod benne az utazós fürdőszobai szettedet, a mosható vattakorongokat, vagy akár a sminkeket is.

Mérete: kb. 24×14 cm

Scrunchie

A scrunchiek szezonálisan megújuló termékeink, ez a tulipános pedig az idei tavaszi limitált kiadás darabja. Mivel kis darabszámban készült, minél előbb csapj le rá, nehogy lemaradj! Ha pedig inspirációra van szükséged, hogy hogyan is hordd, nézd meg újra a korszak sorozatait!

Használat: ajánlott egy erősebb hajgumival összekötni a hajat, a terméket pedig díszhajgumiként a copfra tenni. Tapasztalataink szerint a copfon egyszer meg lehet tekerni a scrunchiet, illetve kevésbé töri meg a hajat, mint egy sima hajgumi.

Termékek jellemzői

Kézzel, kis példányszámban készült.
Származási hely: Magyarország
Anyaga: 100 % pamut, a scrunchieban gumi található
30 fokon mosható, első mosás során minimálisan összemehet

A termékek adatlapján megjelenített képeknél törekszünk arra, hogy a képek a valóságnak megfelelően mutassák be a termékeket, de ennek ellenére eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A színek a valóságban eltérhetnek a monitoron megjelenő színektől.

tulipános tavaszi szett

6.950Ft

4 készleten

kapcsolódó termékek