A zero waste útmutató kezdőknek cikkünkben található lista alapján összeállítottunk egy kedvezményes csomagot, ami segít elindulni a hulladékmentes életmód útján.

A zero waste csomag kezdőknek összeállítás tartalma: 1 csomag mingo mosható vattakorong, 1 csomag bevásárló zsák szett zöldséghez, gyümölcshöz, 1 db trópusi leveles szendvics csomagoló szalvéta.

Mingo mosható vattakorong

A Mingo mosható vattakorong tökéletes alternatívája az eldobható, egyszer használatos vattakorongoknak. Az újrahasznosítás jegyében a vattakockák egyik oldala a saját és a barátainktól kapott régi ruhák anyagából készült. Ebből adódóan a termékek mintája csomagonként szinte mindig más és más.  A mintás oldal 100% pamutból, a másik pedig fehér frottírból készült. A csomag 5 darab vattakorongot tartalmaz.
Mérete: kb. 6,5cm

Bevásárló zsák szett zöldséghez, gyümölcshöz

Pamut zero waste bevásárló zsák szett a nejlon zacskó helyett, amely zöldség és gyümölcs vásárláshoz ajánlott. A rugalmas hálós anyag lehetővé teszi, hogy látszódjon benne a vásárolt termék. A csomag két darab zsákot tartalmaz.
Mérete: kb. 25×29 cm

Trópusi leveles szendvics csomagoló szalvéta

A zero waste trópusi leveles szendvics csomagoló szalvéta kiválóan alkalmas szendvicsek, péksütemények csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt szendvics, nem szükséges pluszban zacskóba tenni és nincs több vajba beleragadt szalvéta sem! Tisztítása is végtelenül egyszerű, ha a külső pamut anyag nem lett koszos, egyszerűen csak töröld át a belső anyagot nedves ruhával!
Mérete: kb.34×34 cm

Áraink forintban értendők és az áfát tartalmazzák.
Egységár:
mosható vattakorong szett: 2.850 Ft
szendvics csomagoló: 4.750 Ft
bevásárló zsák szett: 1.250 Ft

zero waste csomag kezdőknek

8.850Ft

2 készleten