frissentartó kenyeres zsák

A POPPY PODS frissentartó kenyeres zsák hulladékmentes tárolást tesz lehetővé, segít csökkenteni az ételpazarlást és ezáltal a pénztárcánkat is kíméli.

Hulladékmentes – mindegyik frissentartó kenyeres zsák mosható, évekig használható, tökéletes megoldás a nejlon zacskó helyett

Csökkenti az ételpazarlást – a belső anyagnak köszönhetően a kenyér nem szárad ki és nem is pállik be, így nem végzi a szemétben

Pénztárcabarát – a növekvő élelmiszerárak mia3tt még fontosabb a helyes tárolás, hiszen minden kidobott kenyér kidobott pénz is

Miért jó még a kenyeres zsák?

A szorosan bekötött kenyeres zsákban napokig friss marad a becsomagolt pékáru, hiszen a bélés anyag és a külső pamutvászon pont annyi levegőt ereszt át, hogy a kenyér nedvességét megtartsa, de ne tudjon bepállani.

A belső anyagnak köszönhetően a kenyér kiszáradása sem fenyeget, ellenben a papírzacskóban, vagy az egy rétegű vászonzsákban tárolt pékáruval szemben.

A kenyeres zsák akár pár hónap alatt is visszahozhatja az árát,  használatával pedig megkíméled a környezeted és a pénztárcád is.

A POPPY PODS kenyeres zsák a konyhád éke is lehet, hiszen a négy féle designból tuti megtalálod a hozzád leginkább illőt.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve