zero waste csomagoló

A zero waste csomagoló termékek előnye, hogy belső anyaguknak köszönhetően frissen tartják a becsomagolt szendvicset, pékárut, nasit. Tisztásuk egyszerű, hiszen elég csak a belső felüket vizes ruhával áttörölni. Mivel minőségi anyagból készültek, így évekig hű társak lesznek a túrázásokon, az iskolában, vagy a munkahelyen.

A POPPY PODS szendvics csomagoló szalvéta kiválóan alkalmas szendvicsek, péksütemények csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt szendvics, nem szükséges pluszban zacskóba tenni. Sőt, nincs több vajba beleragadt szalvéta sem! Jelenleg két féle színben érhetők el: trópusi leveles és világoskék.

A zero waste frissentartó snack bag kiválóan alkalmas kekszek, kisebb szendvicsek, kisebb péksütik, ropi és egyéb nassolnivaló csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt nasi és nem szükséges pluszban zacskóba tenni! Tisztítása is végtelenül egyszerű, ha a külső pamut anyag nem lett koszos, egyszerűen csak töröld át a belső anyagot nedves ruhával!

Mind a(z) 4 találat megjelenítve