zero waste karácsonyi ajándék

Zero waste karácsonyi ajándék a Poppy Pods-tól. Termékeinkkel segítünk neked, hogy idén különleges, hasznos és környezetbarát ajándékot adhass szeretteidnek!

Anyukáknak, nagymamáknak, háziasszonyoknak tökéletes ajándék lehet a frissentartó kenyeres zsák, hiszen hulladékmentes tárolást tesz lehetővé, segít csökkenteni az ételpazarlást és ezáltal a pénztárcánkat is kíméli. Négy féle színben érhető el, így tuti, hogy megtalálod a konyhához leginkább passzolót!

Ha igazán csajos ajándékot keresel, akkor válaszd mosható vattakorongjaink egyikét. Tavaly hatalmas sikere volt a piros vattakorongoknak, így azok idén is visszatértek. A kék színvilágú Knut vattakorong csomag kapott egy norvég mintás darabot, a rózsaszín Mingo pedig tökéletes választás lehet azoknak, akik az igazán csajos dolgokat szeretik. A vattakorongokon kívül sokféle scrunchiet is találsz, aminek biztosan minden lány örülni fog!

Olyan ajándékot keresel, ami ideális választás egy olyan személynek, aki sokat túrázik, vagy suliba, munkahelyre mindig viszi magával a szendvicsét? Akkor mindenképp nézd meg szendvics csomagoló szalvétáinkat és a snack bageket! Mindegyik frissentartó belső anyaggal készült, így a nap végén is pont olyan jól fog esni elfogyasztani a becsomagolt uzsonnát.