konyha

Egy háztartásban a legtöbb hulladék bevásárláskor, illetve a konyhából kerül ki. A zero waste konyha előnye, hogy búcsút inthetsz a nejlon zacskóknak. Termékeink ezen gondolat mentén készültek, hiszen kivétel nélkül többször használhatók, évekig jó szolgálatot tesznek.

A POPPY PODS kenyeres zsákok amellett, hogy a belső PUL anyagnak köszönhetően frissen tartják a kenyeret, illetve a pékárut, a konyha ékei is lehetnek. Jelenleg négy féle színben érhetők el: izland, kréta, bali és jáva.

A bevásárlások elengedhetetlen kellékei a zero waste bevásárló zsák szettek, melyekből webshopunkban két félét is beszerezhetsz. A gyümölcshöz és zöldséghez készült zsákok hálós anyaguknak köszönhetően nyúlnak, így bőven lehet beléjük pakolni. A pékárus zsákok hátsó fele pamutvászonból készült, hogy a zsemle és a kifli ne érintkezzen semmivel, ha példuál a szalagra teszed őket.

A POPPY PODS szendvics csomagoló szalvéta kiválóan alkalmas szendvicsek, péksütemények csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt szendvics, nem szükséges pluszban zacskóba tenni. Sőt, nincs több vajba beleragadt szalvéta sem! Jelenleg két féle színben érhetők el: trópusi leveles és világoskék.

A zero waste frissentartó snack bag kiválóan alkalmas kekszek, kisebb szendvicsek, kisebb péksütik, ropi és egyéb nassolnivaló csomagolására. Viheted magaddal akár iskolába, munkahelyre, vagy éppen kirándulni. A belső anyaga, a kenyérzsákhoz hasonlóan PUL anyag, így nem szárad ki a becsomagolt nasi és nem szükséges pluszban zacskóba tenni! Tisztítása is végtelenül egyszerű, ha a külső pamut anyag nem lett koszos, egyszerűen csak töröld át a belső anyagot nedves ruhával!

Termékeink tehát a zero waste konyha kialakításának első lépései is lehetnek akár, hiszen úgy gondoljuk talán ezen a területen lehet a legkönnyebben hatalmas változást elérni!